Engineering

De pragmatische no nonsense aanpak van onze werktuigbouwers is één van de pijlers van het bedrijf. Dit geldt voor zowel de bouw van speciaalmachines als bij productontwikkeling. Uw eisen- en wensenpakket, of dat nu vooraf vastligt of in combinatie met AJ Machinery is opgesteld, vormt het vertrekpunt voor uw specifieke oplossing.

Op gebied van besturingstechniek kunnen wij u van dienst zijn, of het nu gaat om grote of kleine schakelpanelen met of zonder PLC besturing alles is bespreekbaar.
Daarnaast kunt u ook denken aan het aanpassen van een reeds in bedrijf zijde besturing van het merk Siemens type S7 en S5.

Ook voor WTB engineering van concept en designfase via basicengineering tot en met de detailengineering. Werktuigbouwers van AJ Machinery werken veel samen in multidisciplinaire projecten, maar worden ook gedetacheerd om capaciteitsproblemen of technische problemen bij de klant op te vangen. Het door de opdrachtgever gebruikte CAD-systeem vormt daarbij geen beperking. AJ Machinery beschikt over de mogelijkheid te converteren naar diverse andere systemen.